PARTYCENTRUM

CONCORDIA

WAAR IEDEREEN WEET WIE JE BENT

Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude

Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude

Vind je het leuk om te pokeren? Doe dan mee met het Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude in ons Partycentrum. Dit spannende kampioenschap staat bekend als een recreatief maar fanatiek toernooi waar pokeraars uit de omgeving van Noord-Scharwoude graag aan deelnemen.

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij jaarlijks het Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude. Ben je ouder dan 18 jaar en vind je het leuk om te pokeren dan kun je meedoen. Weet jij je te kronen tot de nieuwe ‘Pokerkampioen van Noord-Scharwoude’ en de bokaal mee naar huis te nemen?

Kun je nog niet zo goed pokeren?

Pokeren is heel makkelijk om te leren. Om een goede pokeraar te worden is het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten heel belangrijk, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Vaak betekent dit (nog) minder handen spelen om het maximale eruit te kunnen halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van te winnen indien jij de beste hand hebt. Hier vind je meer informatie over de te spelen poker handen!

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.

Word jij de nieuwe pokerkampioen van Noord-Scharwoude?

Het pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude wordt jaarlijks bij ons georganiseerd. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost slechts €12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is de meest eenvoudige en populaire poker spelvorm die er te leren valt.

Je kan bij het pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!

Bij de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker lopen scouts rond. Deze scouts kijken welk pokertalent het opvallend goed doet. Indien jij jezelf in de kijker weet te spelen dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met Team ONK Poker diverse toernooien door Europa spelen. Één van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzen te winnen als gesponsord lid van team ONK Poker. Wie weet begint jouw professionele pokercarriére wel bij het Pokerkampioenschap van Noord-Scharwoude!

Nog even oefenen voor het pokerkampioenschap?

Wil je graag nog even oefenen voordat je deel gaat nemen aan het Kampioenschap van Noord-Scharwoude? Online poker is daar de beste oplossing voor, je kunt via bepaalde websites online poker spelen. Je speelt hier op je computer of andere device tegen pokerspelers uit de hele wereld.  Deze websites bieden het vaak gratis aan.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email