Partycentrum Concordia

Onze Regels met betrekking tot Corona

CORONA REGELS

We hebben je gemist. Tot snel!

Vanaf maandag 1 juni 2020 om 12:00 openen de eet – en drinkgelegenheden in Nederland weer hun deuren. Ook wij, Partycentrum Concordia, is al weken bezig met het maken van plannen hoe we de 1,5 meter kunnen verwezenlijken in ons bedrijf. Tijdens het Pinksterweekend zullen de laatste voorbereidingen worden getroffen; wij hebben er alle vertrouwen in dat wij er klaar voor zijn. Wij kunnen niet wachten om onze gasten weer te verwelkomen en zitten vol creatieve ideeën om verantwoord open te gaan. Maar wat betekent dit nu voor jou als gast? We kunnen het ons goed voorstellen dat je het wellicht nog wat spannend vindt om een eerste reservering te maken voor een gezellig avondje in de kroeg. Maar deze zorgen nemen we graag bij je weg. De horeca is er klaar voor om verantwoord open te gaan en dat doen we natuurlijk samen met jou!

Om je een beetje een indruk te geven van wat je kunt verwachten, delen we hierbij de 10 horecageboden in coronatijd. Als we gezamenlijk onze verantwoordelijkheid nemen, dan bewaken we de gezondheid en komt er stap voor stap meer ruimte voor meer versoepelingen. Dat wil jij toch ook?

1. Houd 1,5 meter afstand

Gezellig doen kan ook op 1,5 meter afstand. Daarom houdt iedereen 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen). Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Zo kun je dus gewoon gezellig met je lief uiteten, je moeder trakteren op een verlaat Moederdag diner of met je vrienden het terras op. Alleen zit je bij dat laatste dan net iets verder uit elkaar.

2. Reserveren voor binnen

Voor een restaurant- of cafébezoek is reserveren verplicht. Dit kan natuurlijk heel handig en snel via een app, maar je mag natuurlijk ook gewoon bellen. Dan komt je naam in het grote boek! Voor een terras is reserveren niet verplicht, maar het kan zijn dat horecaondernemers dit wel toepassen. Heb jij jouw eerste diner al gepland?

3. Bij consumptie ter plekke vindt een gezondheidscheck plaats.

Bij zowel terrasbezoeken als bij binnenkomst stelt een medewerker jou een aantal vragen met m.b.t. je gezondheidstoestand. Kost misschien een minuutje langer, maar dan kun je daarna wel weer heerlijk genieten van een lekker koud biertje of jouw favoriete pizza!

4. Handen wassen bij binnenkomst én na toiletbezoek.

Waarschijnlijk is de handcrème niet aan te slepen, maar handen wassen na een toiletbezoek deed je al toch?! Kom je binnen, desinfecteer dan even je handen. Dan kun je daarna lekker aan die bitterballen of kaasstengels. Niet dubbel dippen, maar dat deed je sowieso al niet toch…?!

5. Max. 2 personen zitten aan tafel tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat

Met je lief of beste vriend/vriendin kun je gezellig een tafeltje delen, verder blijven we op 1,5 meter afstand. Horecaondernemers zijn heel creatief en hebben genoeg leuke plekken gecreëerd waar je ook met een groter gezelschap lekker kunt genieten van een goed glas wijn en lekkere borrelplank.

6. 3 of meer personen? Er vindt een controlegesprek plaats of het een gezamenlijke huishouding betreft. Zo niet; 1,5 meter afstand houden.

Medewerkers rekenen er op dat je als gast hierin jouw verantwoordelijkheid neemt en eerlijk blijft. Die carpaccio, truffelrisotto of kipsaté smaakt net zo lekker als je 1,5 meter uit elkaar zit. Trust us!

7. Geen toegang met verkoudheids- en/of griepklachten.

Ons advies: blijf lekker thuis op de bank en laat iets thuisbezorgen. Dan maak je het toch nog een beetje gezellig voor jezelf en support je alsnog jouw favoriete eetgelegenheid!

8. Volg de aanwijzingen van het personeel op.

Horecamedewerkers kijken er ontzettend naar uit om alle gasten weer te verwelkomen en jou een onvergetelijke dag/avond te bezorgen. Gun hen jouw liefste lach en medewerking, ze hebben je echt gemist en zien je graag weer vaker terug!

9. Zo veel mogelijk elektronisch betalen

Gooi je pinpas of smartphone in de strijd. Lekker digitaal is in deze tijd heel sociaal!

10. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.

Dat doen we natuurlijk liever niet, dus we rekenen ook op jou! Neem je verantwoordelijkheid, houd je aan de regels en dan kunnen we beetje bij beetje weer wat verder open!

BONUS! We verwelkomen je graag

We kijken er ontzettend naar uit om jou weer een bijzondere gastvrije ervaring mee te geven en leggen je graag in de watten.
We hebben je gemist. Tot snel!