PARTYCENTRUM

CONCORDIA

WAAR IEDEREEN WEET WIE JE BENT

7, 13 en 14 oktober Musical Caecilia presenteert “Alice in Wonderland”

7, 13 en 14 oktober Musical Caecilia presenteert “Alice in Wonderland”

De kidsgroep (8-12) brengt dit jaar de musical Alice in Wonderland! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.caecilia-muziektheater.nl dus bestel snel voor deze prachtige en kindvriendelijke familiemusical!

Alice In Wonderland gaat over Alice, die luistert naar wat haar grotere zus voorleest uit een geschiedenisboek. Dan ziet ze ineens een Witte Konijn met een klok in zijn hand, dat haast heeft. Alice ontsnapt aan de aandacht van haar zus en volgt het dier in een holle boom. Ze valt in een diep gat en komt terecht bij een deur met een pratende deurknop. Alice verandert eerst in een reus en begint te huilen, waardoor er een zee van tranen ontstaat. Daarna drinkt ze een “schrompeldrank”, waardoor ze heel klein wordt en Wonderland binnen zwemt.

Ze komt tijdens haar tocht door Wonderland allerlei vreemde wezens tegen, zoals een pijp rokende dodo en de Kolderkat. Tijdens een bizar theekransje maakt ze kennis met de Hoedenmaker en de Maartse Haas.

Uiteindelijk belandt Alice bij de Hartenkoningin. Alice haalt zich de woede van de koningin op de hals. De koningin wil haar onthoofden maar Alice kan ontkomen en vlucht terug naar de deur. Op het moment dat de koningin en haar leger bij Alice zijn, ligt Alice weer op het bankje in het park. Was alles maar een droom, of toch niet?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email